FREE SHIPPING IN ITALY WITH 90 EUROS OF PURCHASES! FREE SHIPPING IN ITALY WITH 90 EUROS OF PURCHASES!

Bonci's World

Goodness has been a family vice since 1953 for Bonci family. It all started in Montevarchi, in Tuscany, with grandparents Giuseppe and Irma. Then came the firstborn Silvio and a few years later the brothers Sergio, Anna and Alessandro. Today we have arrived at the third generation of Bonci with Giulia, Gianmarco and Gianluca who, together with Sergio, Silvio, Alessandro and Michele Mezzasoma, carry on a pastry and chocolatier art that has been handed down from father to son for about 70 years.

We have the passion, the experience and that desire to be carried away by creativity, mixing different ingredients, experimenting new flavors, always looking for that surprise effect for the palate that we love so much. So Panbriacone was born, that is the symbol of our pastry, and so many small and large pastry productions were born too, all made by hand with natural raw materials, of high quality, naturally leavened and without preservatives.

Bonci's World

LA BONTA’ E’ UN VIZIO DI FAMIGLIA

Per noi Bonci la bontà è un vizio di famiglia dal 1953. Ogni giorno lavoriamo con passione e professionalità per produrre solo cose buone, come piacciono a noi da tre generazioni: fatte rigorosamente a mano, con ingredienti naturali di prima scelta, senza coloranti e conservanti.
Alessandro, Gianluca, Gianmarco e Giulia Bonci oggi sono la guida e il motore della nostra pasticceria e in queste videointerviste ci raccontano perchè per Bonci la bontà è un vizio di famiglia.

Alessandro

Giulia

Gianluca

Gianmarco

Sergio

Silvio

Michele

Dal nonno Beppe abbiamo imparato i segreti di questo splendido mestiere, custodendo gelosamente i segreti delle lavorazioni e le ricette tradizionali toscane. Da Sergio e Silvio, inventori del Panbriacone, abbiamo appreso i tempi di cottura e di lievitazione e la ricerca dell’eccellenza delle materie prime. Da questa alchimia tra passato e presente, nascono oggi le raffinate creazioni pasticcere di Gianluca e Gianmarco, che si uniscono alle sapienti lavorazioni del maestro cioccolatiere Michele Mezzasoma con l’assortimento di cioccolatini e praline. Grazie a Michele, oggi la Pasticceria Bonci con il marchio Mezzasoma porta sul mercato proposte classiche della cioccolateria (tavolette, uova di Pasqua, crema spalmabile) e sperimentazioni golose di alta gamma, come dragées, cremini e praline artigianali che arrivano fino a 52 varietà.

Nei nostri laboratori artigianali, oltre al Panbriacone che produciamo in 10 varietà di gusto e 4 diversi formati, diamo vita e rigeneriamo ogni giorno il lievito madre Bonci, anima delle nostre produzioni e ingrediente fondamentale per donare naturale leggerezza, sofficità e digeribilità ai lievitati, senza usare conservanti.

LA BONTA’ E’ UN VIZIO DI FAMIGLIA
LA BONTA’ E’ UN VIZIO DI FAMIGLIA
LA BONTA’ E’ UN VIZIO DI FAMIGLIA

INNOVATION IS OUR TRADITION

We try to have the patience of our grandparents and we put the enthusiasm of the younger generations. We dont' like to be in a hurry. We like to pamper our customers with products with a unique, genuine and unmistakable taste. To do so, we only need a few and natural ingredients, but of the highest quality, no preservatives, preferably organic and processed by hand, in compliance with a tradition that is handed down from generation to generation.

We are a family of gourmands but also of innovators. We like to change, experiment and look for new ways. With this spirit every year we enrich our offer with new tastes and flavourings to surprise our customers with original delicacies designed to conquer the most demanding palates. We like to take care of every detail, even in packaging, to be elegant and refined. We are meticulous and very careful because the 'form is substance'.
Our history teaches us that as long as goodness remains a family vice, nothing can stop us.

INNOVATION IS OUR TRADITION

PASTICCERIA BONCI

Come visit!

Via A. Vespucci, 101, 52025 Montevarchi AR

From Monday to Saturday

8.30 - 13.00
15.30 - 19.00

Open also on Sunday from the 5th of November

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Stay up to date on products and promotions

Goodness for Bonci is a family vice since 1953

Discover all our handmade products, with natural and first choice ingredients and no preservatives.